Izvor: Blic, 06.Dec.2022, 14:42

Milica Pavlović GRLI 16 GODINA STARIJEG GLUMCA Objavila video na mrežama i svi kažu: "Ovo je čista strast"

Milica Pavlović i Miloš Timotijević vrlo brzo su postali omiljeni ljubavni par iz domaćih serija. Njih dvoje su zajedno radili na ostvarenju "Pevačica" i narod se brzo privikao na to da su "njih dvoje zajedno".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milica Pavlović u strastvenom zagrljaju s ovim glumcem: "Postidim se" VIDEO

Izvor: B92, 06.Dec.2022

Iako je znamo kao popularnu srpsku pevačicu, Milica Pavlović se proslavila i kao "glumica" u seriji "Pevačica"...Ona i Miloš Timotijević su oduševili gledaoce ulogom ljubavnog para u pomenutoj seriji, a kako je jednom rekla za domaće medije, snimanje intimnih scena joj nije bilo baš jednostavno...Međutim,...

Nastavak na B92...

GLEDAM OVAJ KLIP KROZ PRSTE KOLIKO SE POSTIDIM Milica okačila vreli snimak sa glumcem! Timotijević: Vrištala je posle svakog poljupca!

Izvor: Pančevac-online.com, 06.Dec.2022

Milica Pavlović i Miloš Timotijević vrlo brzo su postali omiljeni ljubavni par iz domaćih serija. Njih dvoje su zajedno radili na ostvarenju „Pevačica“ i narod se brzo privikao na to da su „njih dvoje zajedno“. Mnogo se pisalo o tome kako je Milica reagovala na nešto slobodnije scene sa...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.