Milan Kalinić uskoro dobija sina

Izvor: S media, 10.Jun.2011, 03:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Kalinić uskoro dobija sina

Glumac i voditelj, Milan Kalinić i njegova supruga Sandra imaju trogodišnju ćerku, a sada očekuju sina kome Milan želi da da ime Vuk.

Milan Kalinić uskoro će postati otac po drugi put. Njegova supruga Sandra je u osmom mesecu trudnoće i par će za mesec dana dobiti sina. Milan i Sandra su u braku pet godina i već imaju trogodišnju ćerku Teu koja sa nestrpljenjem očekuje rođenje brata.

"Pevaj brate" kao TV serija! (VIDEO)

Kalinić uvalio Pinku! >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Slađa Slavković otpuštena sa Prve zbog Kalinića

- Svi se radujemo dolasku novog člana porodice na svet, a najviše naša ćerkica - rekao je Milan Kalinić za Novosti.

Glumac je sinoć sa pozorišnom predstavom "Pevaj brate", u kojoj igra sa Milanom Vasićem i Andrijom Miloševićem, gostovao u Nišu.

- Tea jedva čeka rođenje brata, ali videćemo kako će reagovati kada beba stigne kući. Ipak, moram da priznam da nema prevelike euforije, budući da nam je ovo drugo dete. Roditelji su uglavnom u velikoj euforiji kada čekaju rođenje prvog deteta, jer je to za njih novo iskustvo. Moja želja je da nam se sin zove Vuk, po mom pokojnom bratu od ujaka.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.