Mila Kunis  zablistala na premijeri!

Izvor: S media, 31.Jul.2011, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mila Kunis zablistala na premijeri!

Lepša polovina glumačkog para u filmu "Friends with Benefits", Mila Kunis pojavila se na premijeri u Berlinu i još jednom pokazala koliko je zanosna.

27-godišnja lepotica Mila Kunis crvenim je tepihom prošetala u svilenoj haljini nežno roze boje i visokim Salvatore Ferragamo štiklama koje su isticale njene preplanule noge, prenosi Net.hr.

Iako je haljina, dizajnera Lavin bila dubokog dekoltea hrabra Mila nije nosila grudnjak. Dugu sjajnu kosu raspustila je, a večernjom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << šminkom istakla je duboke crne oči.

Mila Kunis: Senzualna balerina! (FOTO)

Top 10: Najpoželjnije lepotice! (FOTO)

Džastin Timberlejk rekao "Da" ! (VIDEO)

Pratnja joj je na crvenom tepihu bio kolega Džastin Timberlejk, koji zajedno s njom igra glavnu ulogu u komediji "Friends with Benefits".

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.