Izvor: Blic, 25.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miki glumi gazdu seks šopa

Miki glumi gazdu seks šopa

Miki Manojlović glumi glavnu ulogu u filmu 'Irina Palm' koji će premijerno biti prikazan u takmičarskom programu filmskog festivala u Berlinu koji se održava od 8. do 18. februara. Naš proslavljeni glumac u filmu Sema Garbarskog igra vlasnika seks šopa, a njegova filmska partnerka je legendarna engleska pevačica Merijen Fejtful.

U ovoj drami, Merijen Fejtful igra Megi, pedesetogodišnju udovicu koja živi povučenim životom u predgrađu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Londona. Međutim, sve se menja u trenutku kada joj doktori saopštavaju da njen unuk Oli boluje od retke bolesti, kao i da mu je neophodna hitna transplantacija koštane srži, za koju su potrebne velike pare. Priterana uza zid, Megi počinje da traži posao, a nakon nekoliko neuspešnih pokušaja, lutajući po ulicama Sohoa naleće na radnju 'Seksi svet' u čijem izlogu stoji oglas - Traži se hostesa. Iz čistog očajanja, ona ulazi u prodavnicu, a Miki (igra ga Miki Manojlović), cinični vlasnik seks šopa, iako na početku zbunjen njenom pojavom ipak pristaje da joj da posao. Pod pseudonimom Irina Palm Megi upoznaje svoje prve mušterije pod budnim Mikijevim okom, koji kako vreme prolazi, postaje sve više fascinirani Meginim ponašanjem i njenom predanošću poslu.

Inače, Merijen Fejtful, koja je rođena 1946. godine, još od sredine šeszdesetih godina prošlog veka privlači ogromnu pažnju javnosti, ne samo zbog svojih pesama, već i zbog burnog privatnog života. Poznata je po hitovima kao što su 'As Tears Go By', 'This Little Bird', 'Summer Nights' i 'Come and Stay With Me', sarađivala je sa Dejvidom Bouvijem, Rodžerom Votersom, Tomom Vejtsom, grupom 'Metalika' i mnogim drugim sjajnim muzičarima, ali, i dalje se najviše priča o njenoj vezi sa Mikom Džegerom, iako su oni raskinuli davne 1970. godine. Merijen je bila umešana i u čuveni kokainski incident Kita Ričardsa. Godinama se lečila od zavisnosti od droge, a prošle godine je morala na operaciju raka dojke. Takođe, glumila je u dvadesetak filmova, u ostvarenju 'I’ll Never Forget What’s ‘is Name' iz 1967. godine partner joj je bio Orson Vels, glumila je i sa Alenom Delonom, a u filmu 'Maria Antoinette', snimljenom prošle godine, koji je režirala Sofija Kopola, igrala je Mariju Tereziju.

A. Novaković Miki i Dunav

Miki je trenutno angažovan na nekoliko projekata. U režiji Darka Bajića snima film 'Na lepom plavom Dunavu', završio je sa snimanjem Kusturičinog filma 'Zavet', te filma 'Hadersfild' koji po pozorišnom scenariju Uglješe Šajtinca režira Ivan Živković.

Miki Manojlović je krajem sedamdesetih i početkom osamdesetih godina prošlog vikenda postao poznat po ulogama u filmovima i serijama 'Grlom u jagode', 'Otpisani', 'Otac na službenom putu', 'Tango argentino'...

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.