Izvor: Blic, 11.Nov.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miki Perić gost umesto Severine

Miki Perić gost umesto Severine

Severina je trebalo da bude gost na koncertu Borisa Novkovića 17. novembra u Centru 'Sava', ali će je zameniti Miki Perić, saopštio je juče poznati hrvatski pevač u razgovoru sa novinarima.

- Razmišljao sam da na koncertu bude gost neko sa kim sam otpevao duet. Sa Kemalom Montenom sam nastupao već pedeset puta tako da to ne bi bilo interesantno. Trebalo je da dođe Severina pošto sam sa njom snimio pesmu 'Ko je kriv'. Nažalost, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ona toga dana ima premijeru monodrame u Zagrebu. Organizatori su odlučili da gost na koncertu bude Miki Perić, a nastup ću otvoriti pesmom 'Ostvaren san' koju ću izvesti sa horom 'Krsmanac' - rekao je Boris Novković i dodao da će na ovom koncertu snimiti 'lajv' album. N. Dž.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.