Micić odlučio da ostane sa ekipom, igraće i protiv SAD

Izvor: 011vodič.com, 11.Sep.2019, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Micić odlučio da ostane sa ekipom, igraće i protiv SAD

Cela Srbija je saučestvovala u bolu Vasilija Micića posle saznanja da mu je preminula majka. Najtužnija vest sačekala je srpskog plejmejkera u ponedeljak po dolasku u Donguan. Micić je odlučio da bude na raspolaganju ekipi u meču protiv Argentine, a selektor Aleksandar Đorđević potvrdio je da će 25-godišnji plejmejker igrati i u meču protiv SAD.
Naša kladionica nudi kvotu 1.87 da će na prijateljskom meču Primorska – Venecija biti ubačeno više pd 154 poena.
Minulih >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << dana, putem portala i društvenih mreža, mladi Kraljevčanin je dobio stotine poruka saučešća, podrške, ali i divljenja zbog hrabrosti kakvu je pokazao. Znajući za tešku bolest majke, Micić se najpre odazvao pozivu selektora, potom otputovao u Kinu, na kraju odlučio i da ostane sa ekipom koja doživljava teške trenutke.
U znak žalosti, Vasilije Micić je na dresu tokom utakmice sa Argentinom nosio crni flor. Žal za majkom, srpski košarkaš će nositi i u meču protiv SAD.
 
 

The post Micić odlučio da ostane sa ekipom, igraće i protiv SAD appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.