Mi smo te stvorile, mi ćemo da te uništimo!

Izvor: Mondo, 23.Feb.2019, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mi smo te stvorile, mi ćemo da te uništimo!

Sestre Kardašijan uzvraćaju udarac

Nedugo nakon što je objavljeno da je NBA igrač Tristan Tomson ponovo prevario Kloi Kardašijan, mediji su otkrili i identitet lepotice s kojom je to učinio.

U pitanju je najbolja prijateljica Kajli Džener Džordin Vuds, devojka koja živi u njenoj kući i kojoj je Kajli pomogla da pokrene sopstveni kozmetički biznis, koji prodaje pod okriljem linije daleko slavnije i bogatije drugarice.

Iako se ni Džordin ni Tristan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nisu oglašavali povodom ovog trača i medijima potvrdili (kao da bi...) odnosno demantovali vest, iz postupaka "klana Kardašijan" je jasno da se nešto desilo.

Kajli je izbacila Džordin iz kuće i sve kozmetičke proizvode s njenim imenom, pre zvaničnog predstavljanja čak, stavila na rasprodaju.

Onda je Kim otpevala pesmu:

Kim Kardashian West has a message for Jordyn Woods "Find your own man." pic.twitter.com/V7f7SkTWlw

— Entertainment Tonight (@etnow) February 21, 2019

"Nađi svog muškarca".

Jasno nam je da je kriva...

View this post on Instagram

took @boombod with me to Miami to help me not over indulge over the weekend

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on Sep 30, 2018 at 10:30am PDT

View this post on Instagram

trafficccc

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on Sep 12, 2018 at 6:03pm PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.