Izvor: Blic, 06.Maj.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Met Dejmon umalo poginuo u helikopteru

Met Dejmon umalo poginuo u helikopteru

Met Dejmon umalo prošle nedelje nije poginuo kada je usred leta na njegovom helikopteru otkazala hidraulika! Met, koji trenutno u Norveškoj snima svoj novi film 'Factotum', unajmio je helikopter da bi se prevezao do Švedske. Poznati glumac je rekao: 'Odjednom, začula se strahovita buka. Sve se desilo veoma brzo i ja sam umalo umro od straha. Bogu hvala, pilot je bio priseban i uspeo je da spusti letelicu.'

Kejt Blanšet glumi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u filmu o Bobu Dilanu

Kejt Blanšet će biti jedna od zvezda koja će se pojaviti u filmu o životu legendarnog Boba Dilana. Inače, film koji će se zvati 'I’m Not There' će režirati Tod Hejns, a u njemu će najverovatnije glumiti i Kolin Farel, Ejdrijen Brodi, Ričard Gir, Džulijen Mur i Šarlota Gejnsburg. U filmu će biti sedam likova, a svaki od njih će predstavljati različite aspekte Dilanovog života i muzike.

Milimetrik u petak u Beogradu

U petak, 6. maja, sa početkom u 23 časa u klubu 'Plastik' nastupiće francuski di-džej Milimetrik. Domaću podršku će mu pružiti di-džej Gordan Paunović. Milimetrik dolazi iz Pariza, a učitelj na gramofonima mu je bio poznati di-džej Haker. Milimetrik pušta kvalitetan elektro zvuk prožet tehno motivima. Proslavio se hitom 'Moskov rajz'. Ovaj poznati di-džej je nastupao po svim većim i poznatim klubovima širom sveta. Karte u pretprodaji se mogu nabaviti na blagajni kluba 'Plastik'. Goldi Hon: Muškarci su neverni, pa šta!

Goldi Hon je zapanjila gledaoce, a naročito gledateljke, kada je u emisiji 'The View' izjavila da je 'sasvim normalno da muškarci varaju žene jer je to u njihovoj prirodi'. Goldi, koja tvrdi da za 22 godine veze svog partnera Kurta Rasela nikada nije pitala da li joj je bio neveran, dala je sledeće objašnjenje: 'Na taj način pokušavam da se osećam srećnom, umesto da stalno očajavam budući da se žene i muškarci razlikuju po tome kako se ponašaju prema vezi ili seksu. Iskreno, kao žena, kako biste se vi ponašali da vam svakog dana testosteron juri kroz telo, a da vi morate da se svakodnevno borite sa tim stvarima nad kojima nemate baš nikakvu kontrolu.'

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.