Mesto u redu vredno 900 dolara (FOTO)

Izvor: S media, 18.Mar.2011, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesto u redu vredno 900 dolara (FOTO)

Od pomame za „ajpedom 2“, koja je Velikom jabukom vladala prošle nedelje, najviše je, osim proizvođača naravno, profitirala studentkinja koja je svoje prvo mesto u redu prodala za 900 dolara.

Privilegija kupovine prvog „ajpeda 2"(iPad2) u čuvenoj „Eplovoj" staklenoj kocki na Menhetnu ima svoju cenu - 900 dolara.

Toliko je mlada Amerikanka Amanda Futi, koja je provela dva dana ispred „Eplove" prodavnice na Petoj aveniji u Njujorku kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << bila među prvima koji će kupiti novi model ovog tableta, dobila od Hazema Sajeda za najbolje mesto u redu.

Studentkinja je oko 48 sati stajala uglavnom na kiši. Za sve to vreme gotovo da nije spavala.

Priznaje da je od početka imala plan da zaradi na čekanju. Inspiraciju je dobila od drugih koji su prodavali mesto u redu prilikom lansiranja „ajfona 4", i dobijali i po 1.200 dolara.

Najljubazniji pljačkaš na svetu (Video)

Skrivena kamera na zadnjici!! (VIDEO)

Kako piše američka štampa, imala je nekoliko ponuda da bi je na kraju manje strpljivi kupac Sajed sa 900 dolara „ubedio" da mu proda njeno mesto u redu. Upoznala ga je par sati ranije.

S novcem koji je zaradila namerava da ode na koncert Lejdi Gage. S obzirom na to da osnovni model „ajpeda 2" košta 499 dolara, moći će i sebi da priušti jedan komad.

Novi „Eplov" proizvod izazvao je pravu pomamu. Mladić koji se predstavio samo kao Frederik, doleteo je specijalno iz Francuske kako bi prvi kupio novi model i čim je ponosno izašao iz prodavnice sa svojom „novom igračkom" pod miškom, uputio se prema aerodromu na let za povratak kući.

(RTS)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.