Izvor: Blic, 10.Okt.2016, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesec dana otkako je postao tata: Vlado Georgiev zbog ćerkice menja životne navike

Iako su hejteri osuli paljbu po Vladu Georijevu jer je ubrzo posle rođenja deteta otišao u Crnu Goru na pecanje, popularni muzičar priznao je da je promenio životne navike zbog ćerkice.

Georgiev je pre tačno mesec dana dobio ćerku sa nevenčanom suprugom Milicom Samardžijom. Slavlje povodom rođenja devojčice Sofije trajalo je narednih sedam dana, odnosno dok njegove mezimice nisu stigle kući.

No, čim je ženu i ćerku smestio u porodični dom, Barba je zapalio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Crnu Goru na pecanje, čime se i pohvalio na društvenim mrežama. Ovaj njegov potez naišao je na osudu javnosti, iako je kantautor davno rekao da stil života nikada neće menjati.

Ali, kao što kaže ona stara narodna izreka "nikad ne reci nikad", Barba je priznao da je promenio stil života i više nije noćna ptica kao ranije.

Vlado se ovih dana žalio na neispavanost, kao i svi novopečeni roditelji, a potom otkrio da sada na spavanje ide u 22 sata.

Nema vas na tviteru jer ste se nagrdili sinoć

A ja zaspao u 22h

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Georgiev mijenja životne navike

Izvor: BanjalukaLive.com, 10.Okt.2016

Iako su hejteri osuli paljbu po Vladi Georijevu jer je ubrzo poslije rođenja djeteta otišao u Crnu Goru na pecanje, popularni muzičar priznao je da je promijenio životne navike zbog ćerkice. Georgiev je prije tačno mesec dana dobio ćerku sa nevjenčanom suprugom Milicom Samardžijom. Slavlje povodom...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.