Megatrend otvara smer „Menadžment u selfiju“

Izvor: Njuz.net, 30.Jan.2015, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Megatrend otvara smer „Menadžment u selfiju“

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeKim Kardašijan, jedan od najvećih stručnjaka iz oblasti selfija

BEOGRAD, 30. januar 2015, (Njuz) – Senat Univeziteta Megatrend doneo je odluku da u školskoj 2015/2016. upiše prvu generaciju studenata na smer „Menadžment u selfiju“.
Novoformirana studijska oblast trajaće 4 godine, nakon čega će studenti dobiti zvanje dip. ing. selfija.
- Studije će se odvijati po bolonjskom sistemu školovanja, svaka godina vredi 60 ESPB, a od 2019. biće uvedene master >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << i doktorske studije – rekao je Slobodan Pajović, rektor Megatrenda.
Kursevi koji će se izučavati tokom studija na smeru „Menadžment u selfiju“ su specijalno pripremljeni za novu naučnu disciplinu, a predavači su pažljivo birani. Reč je o eminentnim stručnjacima čije su selfije objavljivali širom sveta.
- Od novoformiranih katedri pomenuo bih „Otvaranje i održavanje naloga na Instagramu“, predmet koji će voditi jedna javna ličnost iz Srbije, zatim „Ekonomija i marketing kroz selfi“, gde će studenti naučiti kako da izreklamiraju neki proizvod i zarade od svog selfija. Takođe, tu je i „Klozetografika sa kozmetologijom“, potpuno nova katedra čiji će kurs trajati šest trimestra – objasnio je Pajović.
Veliko interesovanje budućih brucoša za ovaj kurs ne treba da iznenađuje, jer će kroz studije naučiti o fotografiji, selfi stiku, načinu slikanja, šta je to hešteg, kako odabrati mobilni telefon sa dobrom kamerom, kako se pućiti u kontra svetlu, ali i provesti veliki broj sati praktičnog rada. Svi zainteresovani mogu dobiti detaljne informacije na prijemnom pultu Megatrenda ili na Instagramu.
Uroš Bogdanović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.