Megan Markl ima NUKLEARNO ORUŽJE! Uzdrmaće monarhiju ako progovori o odnosu sa Kejt

Izvor: 011vodič.com, 08.Mar.2021, 08:58

Megan Markl ima NUKLEARNO ORUŽJE! Uzdrmaće monarhiju ako progovori o odnosu sa Kejt

Megan Markl bi mogla da otkrije neke insajderske detalje o svom navodnom razdoru sa vojvotkinjom od Kembridža i to u intervjuu sa Oprom Vinfri, tvrde britanski mediji.
Očekuje se da će milioni gledalaca iz 68 zemalja gledati dvosatni specijal. Upućeni tvrde da je Meganino „nuklearno oružje“ zapravo priča o njenoj vezi sa jetrvom Kejt i da bi taj potez mogao naneti „ogromnu“ štetu britanskoj monarhiji.
Ali drugi izvor koji dolazi iz tabora Oprinog intervjua insistirao je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da Megan nema ništa drugo osim „lepih reči“ o vojvodi i vojvotkinji od Kambridža. Rekli su da neće biti priče o raskolu između dva domaćinstva, nekada zvana „fantastična četvorka“ (fab four). Glasine o zategnutim odnosima između ovog para bile su česte tokom Harijevog i Meganinog vremena u kraljevskoj porodici, a jedna priča kaže da je Kejt završila u suzama nakon generalne probe haljina za deveruše pred Meganino venčanje 2018. godine.
– Ovo je Meganino nuklearno oružje – naveo je izvor britanskog portala.
– Ako je odlučila da iskreno razgovara o svom vremenu provedenom sa Kejt, šteta koja bi mogla biti naneta monarhiji je ogromna. Ona ima moć da razotkrije koliko je zaista bilo loših stvari između nje, Harija, Vilijama i Kejt – kaže isti izvor.
Navodi se i da će nova saznanja produbiti tenzije između princa Harija i Vilijama, piše Dejli mejl.
Kurir

The post Megan Markl ima NUKLEARNO ORUŽJE! Uzdrmaće monarhiju ako progovori o odnosu sa Kejt appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.