Medsena sud poslao na kliniku za lečenje od alkohola

Izvor: Blic, 21.Jun.2013, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medsena sud poslao na kliniku za lečenje od alkohola

Majkl Medsen će provesti trideset dana na klinici za odvikavanje od alkohola, tako glasi sudska presuda ovom holivudskom glumcu.

Prošle godine je uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju. Sud ga je kaznio novčanom kaznom i naređeno mu je da ide na sastanke anonimnih alkoholičara.

Nedavno je bio na ročištu, ali nije ispunio dogovor da ide na sastanke anonimnih alkoholičara. Sudija mu je zato odredio kliniku.

Na nju mora da se prijavi u roku od 72 sata nakon donošenja odluke suda. Iz nje ne sme da izađe dok mu opet sud to ne odobri.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Majkl Medsen poslat na kliniku za lečenje od alkohola

Izvor: Glas javnosti, 22.Jun.2013, 10:41

Majkl Medsen će provesti trideset dana na klinici za odvikavanje od alkohola, tako glasi sudska presuda ovom holivudskom glumcu. Prošle godine je uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju. Sud ga je kaznio novčanom kaznom i naređeno mu je da ide na sastanke anonimnih alkoholičara.

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.