Izvor: RTS, 11.Okt.2023, 08:37

Апотеке из MediGroup система постају Dr. Max

Најдинамичнији ланац апотека у централно-источној Европи Dr. Max и највећи приватни здравствени систем у Србији MediGroup постигли су договор о преузимању свих апотека из MediGroup система од стране Dr. Max ланца апотека.
Значај сарадње лидера у медицини и >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << фармацији, који прате најсавременије трендове и усмерени су на очување врхунског квалитета, истакла је Маријана Василеску, генерална директорка MediGroup система:
"Поносни смо да успоставимо сарадњу са реномираним апотекарским ланцем Dr. Max који прати савремене трендове и константно ради на развоју нових услуга. Грађанима је поред врхунске медицинске услуге веома важно да имају свеобухватну понуду на једном месту, што укључује и доступност лекова и пратећих производа. Верујем да смо још једном показали посвећеност потребама наших суграђана“, истакла је Василеску.
ЦЕО компаније Dr. Max у Србији, Данијел Шул, изјавио је да је основни циљ овог партнерства синергија рада две установе, што ће омогућити приступачност и доступност здравствене заштите и избора лекова на већем броју локација.
"Веома сам задовољан чињеницом да смо нашу мрежу апотека увећали преузимањем апотека из MediGroup система. Радујемо се новим колегама и желимо им добродошлицу у Dr. Max. Ова сарадња је ипак много више од обичне пословне трансакције. Ми је видимо као прилику да кроз сарадњу са стручњацима из MediGroup система заједнички наставимо да унапређујемо квалитет и приступачност здравственој заштити у земљи. Поносни смо на широку понуду производа највишег квалитета, одличну услугу и атрактивне цене. Немам сумње да ће пацијенти у Србији имати користи од сарадње две компаније које се истичу својим професионализмом и савременом пословном филозофијом“, изјавио је Шул.
MediGroup систем је највећи приватни здравствени систем у Србији, у оквиру ког послује 12 домова здравља, три поликлинике, дијагностички центар, Општа болница, две специјалне болнице и 77 лабораторијских пунктова.
Ланцу Dr. Max који у Србији послује од 2017. године и тренутно обухвата 300 апотека широм Србије, придружиће се осам апотека MediGroup система.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.