Izvor: Njuz.net, 22.Nov.2018, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matičarka poželela bračnom paru da njihova ljubav traje kao dm trajna torba

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 22. novembar 2018, (Njuz) – Matičarka na opštini Palilula Slađana Rističić, poželela je bračnom paru Milošu i Jasni Đorđević, koji su se venčali prošlog vikenda, da njihova ljubav traje večno kao dm trajna torba.
Ona je napomenula da je i njoj već izvesno vreme jasno da su ljudima pomalo dosadili uvek isti govori matičarki, neizostavno citiranje Duška Radovića, i da je i njima već postalo jasno da nešto moraju da promene u svom obraćanju.
– Da >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << se ne lažemo, ona rečenica ”savetujemo vam da ne žurite, da štedljivo trošite i reči i osećanja” je malo dosadila i Bogu i narodu, pa sam zato poželela mladencima da njihova ljubav traje večno kao dm trajna torba – izjavila je ova matičarka.
Ona kaže da im je u nastavku napomenula da brak, za razliku od dm trajne torbe, koja kada se ošteti može da se zameni za potpuno novu besplatno, ne može da se menja i mora da se strpljivo gradi.
Mladenci kažu da ih je matičarka malo iznenadila svojim govorom, ali i da misle da je mogla da ga dodatno obogati i poželi im da svoju ljubav čuvaju kao prodavci u dm-u svoju robu.

The post Matičarka poželela bračnom paru da njihova ljubav traje kao dm trajna torba appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.