Matić: Pobeda za evropsku Vošu

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić: Pobeda za evropsku Vošu

Fudbaler Vojvodine Bojan Matić očekuje novu pobedu svog tima u subotu protiv Voždovca u devetom kolu Superlige Srbije.
Kvota u kladionici MaxBet na igru 1-1 na meču Vojvodina – Voždovac je 2.12.
Čeka nas teška utakmica, svaka je. Daćemo sve od sebe, kao što smo i do sada, da pobedimo. Cilj nam je da se sledeće sezone igra Evropa u Novom Sadu -rekao je Matić na konferenciji za novinare u Novom Sadu i dodao:
Da bismo “overili” pobedu nad >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Radničkim u prošlom kolu, moramo sada to da ponovimo. Igraćemo pred svojom publikom, navijači su naš 12. igrač, očekujem da dodju u što većem broju i podrže nas – istakao je Matić.
Utakmica će se igrati u subotu od 20.00 na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu.

Članak Matić: Pobeda za evropsku Vošu se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post Matić: Pobeda za evropsku Vošu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Fudbaleri Voše dočekuju Voždovac, Matić poziva publiku da bude 12. igrač

Izvor: Radio 021, 20.Sep.2019

Fudbaleri Vojvodine dočekaće u subotu Voždovac, u devetom kolu Superlige Srbije...Posle pobede u gostima protiv Radničkog, crveno-beli žele da nastave sa dobrim partijama, a prvu priliku za to imaju pred domaćom publikom. Ovog puta sa klupe ih neće voditi šef stručnog štaba Nenad Lalatović...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.