Mateus u javnosti s novom devojkom

Izvor: Blic, 29.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mateus u javnosti s novom devojkom

Lotar Mateus više ne krije svoju vezu sa 26 godina mlađom ukrajinskom manekenkom Kristinom Lilijan, a njih dvoje su zajedno pozirali fotoreporterima na dodeli „Laureus Media" nagrada koja je prekjuče održana u Minhenu.



Nekadašnjoj fudbalskoj zvezdi nimalo nije smetalo da se vrati na „mesto zločina" budući da se prošle godine, na istoj ceremoniji, takođe u Minhenu, nasmejan slikao sa svojom suprugom Marijanom! Međutim, od tada su se stvari drastično >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << promenile, a Lotar je nedavno potvrdio da se pre nekoliko meseci, nakon četiri godine braka, razveo od Marijane.

Međutim, bivša gospođa Mateus je u izjavi za dnevni list „Alo" rekla da nije tačno da se razvela od Lotara.

- Ja nisam razvedena i za sad ne želim da dajem komentare, izuzev da je njegova izjava (Mateusova) neistinita. Ima vremena kada ću dati opširniju izjavu. Sve ovo me nimalo ne pogađa! Ima onih koji mi se smeju, ali ja im poručujem: ko se poslednji smeje, najslađe se smeje - poručila je Marijana.

Da podsetimo, Lotar i Kristina upoznali su se pre šest nedelja u Minhenu na Oktoberfestu i otada su nerazdvojni. Mateusovi prijatelji tvrde da je zaljubljen do ušiju u mlađanu Ukrajinku i predviđaju da bi ona uskoro mogla da postane četvrta gospođa Mateus.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.