Maštanje o drugoj osobi tokom seksa: prihvatljivo ili ne?

Izvor: Piplmetar.rs, 09.Dec.2022, 07:32

Maštanje o drugoj osobi tokom seksa: prihvatljivo ili ne?

Ilustracija, Fotografija: Shutterstock


09.12.2022. 00: 24h
Tokom seksa snošaj retko ko može da kontroliše nalet emocija i trenutnu strast , a povremeno ljudi „uhvate“ sebe kako razmišljaju o drugom partneru. Međutim, da li je to normalna pojava?

Britanska kompanija za proizvodnju seksualnih igrača uredila je istraživanje sa 1.300 ljudi. Pokazalo je zanimljive rezultate – 46 odsto žena i 42 odsto muškaraca mašta o drugom partneru >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << tokom seksa, upravo reč. Kako je istakla, povremeno razmišljanje o drugom partneru tokom seksualnog čina može imati mnogo prednosti za muškarce i žene.
„Može biti korisno ako muškarci imaju probleme sa erekcijom, a žene sa orgazmom“, istakla je ona i dodala da je ovo dobar početak da još malo uzdrmamo strasti u spavaćoj sobi, prenosi ATV.

„Apsolutno je preporučivo zamišljati hipotetičke situacije sa drugim partnerom kako bi se stvari uzdrmale“.
A gde je granica?
Ako tokom seksualnog čina često razmišljate o toj osobi i ako se ne radi o saučesniku sa kojim ste, na primer, o bivšem partneru, onda je vreme da priznate sebi da tu osobu niste preboleli , i da se ne možete posvetiti svom trenutnom partneru. Tada je najbolje da pauzirate svoju vezu i razmislite o emocijama koje su stalno prisutne kada pokušavate da doživite intimnost sa drugim osobom.





Više detalja





Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maštanje o drugoj osobi tokom seksa: Prihvatljivo ili ne?

Izvor: Danas, 09.Dec.2022

Prema jednoj studiji, 46 odsto žena i 42 odsto muškaraca mašta o drugom partneru tokom seksa

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.