Mark Valberg bi da snimi film po seriji Entourage

Izvor: Blic, 31.Jul.2011, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mark Valberg bi da snimi film po seriji "Entourage"

Glumac Mark Valberg zainteresovan je da uspešnu TV seriju "Entourage" prebaci na veliko platno.

Valberg je toliko zagrejan za ovaj projekat da čak namerava da sam finansira snimanje filma jer bi za njega to bilo ostvarenje sna.

Glumci koji igraju u seriji Ejdrijen Grenijer, Kevin Konoli, Džeremi Piven i drugi takođe su veoma zainteresovani da svoje likove prenesu i na film.

Osma i poslednja sezona ove serije upravo se emituje u Americi, a bilo bi zanimljivo ukoliko bi se na filmu pojavila i naša glumica Branka Katić koja je takođe igrala u seriji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mark Valberg bi da snimi film po seriji "Entourage"

Izvor: S media, 31.Jul.2011

Glumac Mark Valberg zainteresovan je da uspešnu TV seriju "Entourage" prebaci na veliko platno...Mark Valberg je toliko zagrejan za ovaj projekat da čak namerava da sam finansira snimanje filma jer bi za njega to bilo ostvarenje sna...Novi Hari Poter blizu milijarde!..Deniz Ričards imala seks sa ženom!..Anđelina...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.