Marinko, sve podseća na tebe

Izvor: Mondo, 24.Mar.2017, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Marinko, sve podseća na tebe"

U nedelju se navršava godinu dana od smrti glumca Marinka Madžgalja. Porodica u čitulji: "Sve podseća na tebe: Beograd, Kotor, more, prijatelji, gitara, pozorište...".

Marinko Madžgalj je preminuo 26. marta 2016. godine posle teške bolesti. Imao je 37 godina.

Bio je to još jedan šok za glumište, ljubitelje pozorišta i filma, za celokupnu javnost.

Plaču društvene mreže: Zbogom Marinko...

U nedelju će biti navršeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tačno godinu dana od smrti mladog glumca, a obaveštavajući rodbinu i prijatelje o terminu pomena, porodica je u današnjoj čitulji napisala:

"Sve podseća na tebe: Beograd, Kotor, more, prijatelji, gitara, pozorište...

Kako živeti bez tvog osmeha? Najlepši deo nas otišao je sa tobom. Kako popuniti prazninu koju osećamo? Boli što nisi uspeo da dosanjaš svoje snove. Znaš koliko te volimo, ali nikada nećeš saznati koliko nam nedostaješ.

Maki, mnogo nedostaješ".

Foto: YouTube screenshot

O svom velikom prijatelju je u emisiji na TV Pink u četvrtak uveče pričao i Andrija Milošević:

"On nije voleo da se fotografiše, nije bio taj tip. i tada kad smo putovali za Crnu Goru, pitao me je da se slikamo. To je bilo poslednje što mi je tražio".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.