Marina Visković trudna?

Izvor: Press, 03.Jan.2015, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marina Visković trudna?

Pop pevačica Marina Visković uvek uspeva da izazove pažnju medija. Iako nije od onih javnih ličnosti koje marketinškim trikovima žele da stignu u žižu interesovanja, ovoga puta bila je glavna tema gradskih kuloara.
Naime, zanosna crnka pojavila se na rođendanskom slavlju sina folk zvezde Svetlane Ražnatović, Veljka, nakon čega su krenule spekulacije da je trudna. Pozvali smo Marinu kako bismo proverili >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da li je zaista u blagoslovenom stanju, s obzirom na to da je nedavno izjavila kako bi volela da se ostvari u ulozi majke, ali da ne žuri.

 
- Jaoo (smeh) samo da znaš da nisi prvi koji me je pozvao. Baš mi je danas drugarica poslala fotografiju koja je izašla na portalima i napisala mi: „Marina ti kao da si trudna“. U stvari, za sve je kriva kožna haljina koju sam obukla. Ja sam kriva kad hoću da eksperimentišem. Bolje da sam lepo obukla neku preusku haljinu i da me sad ne boli glava, evo sad će svi da mi čestitaju na trudnoći (smeh). Ja sam non-stop u teretani. Treniram i veoma vodim računa o svom izgledu, ali eto, haljina je kriva – otkrila nam je nasmejana pevačica.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

MARINA VISKOVIĆ: Nisam trudna, za sve je kriva kožna haljina!

Izvor: Kurir, 03.Jan.2015

Zanosna crnka pojavila se na rođendanskom slavlju sina folk zvezde Svetlane Ražnatović, Veljka, nakon čega su krenule spekulacije da je trudna..Pop pevačica Marina Visković uvek uspeva da izazove pažnju medija. Iako nije od onih javnih ličnosti koje marketinškim trikovima žele da stignu u žižu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.