Marina Tadić leči Andriju i Anđelku

Izvor: Blic, 01.Dec.2015, 07:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marina Tadić leči Andriju i Anđelku

Ona je prva pop pevačica koja je zaigrala u popularnom sitkomu, a za “Blic” otkriva zašto je snimanje trajalo duže nego što je trebalo

- Presrećna sam što igram u seriji “Andrija i Anđelka”! Inače sam veliki obožavalac serije i uopšte me ne čudi što je za kratko vreme uspela da napravi odličan rejting. Sada mi je još jasnije, jer njih dvoje su odlični, prirodni, sjajan glumački par. Fantastični su i moram da priznam da je na snimanju bilo izuzetno zabavno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Andrija je beskrajno duhovit! Neke scene smo jedva uspeli da privedemo kraju, toliko smo se smejali. On od svega, od svake reči ili neke najmanje greške uspe da napravi čitav šou. Zato je serija tako dobra, jer njih dvoje se zabavljaju na snimanju. Anđelka je izuzetno slatka devojka, tako da mi je zadovoljstvo bilo da radim - kaže Marina za “Blic”.

Ona je prva estradna ličnost koja će se pojaviti u sitkomu “Andrija i Anđelka”. Dobila je ulogu zgodne doktorke koja leči sada već omiljeni ljubavni par.

- Ne smem još da otkrivam o čemu se tačno radi u epizodi, ali sam dobila komplimente da sam se odlično snašla u ulozi doktorke koja će davati savete i voditi računa o Andrijinom i Anđelkinom zdravlju - kaže pevačica i priznaje da se nada i nekim novim ulogama jer njoj nije prvi put da se bavi glumom. Značajnu ulogu imala je u popularnoj seriji “Budva na pjenu od mora”.

- Dobila sam pohvalu za ulogu u „Budvi“. Nadam se da će biti još prilike da pokažem da sam u glumi dobra - kaže Marina.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Preokret: Ova pevačica će glumiti u seriji Andrija i Anđelka (FOTO)

Izvor: Story, 01.Dec.2015

Ona je prva folk pevačica koja je zaigrala u popularnom sitkomu, a za “Blic” otkriva zašto je snimanje trajalo duže nego što je trebalo..Foto: Instagram..- Presrećna sam što igram u seriji Andrija i Anđelka! Inače sam veliki obožavalac serije i uopšte me ne čudi što je za kratko vreme...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.