Marijana komedijom leči tugu zbog raskida!

Izvor: Press, 28.Dec.2012, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marijana komedijom leči tugu zbog raskida!

Popularna tv voditeljka i glumica Marijana Mićić, pojavila se u četvrtak uveče na popularnom prestoničkom splavu „Plej", gde su, više nego odličan tročasovni šou, održali komičari Srđan Jovanović, Domagoj Pintarić i Ivan Tomić. Marijana je na splav stigla petnaestak minuta pre predstave i pridružila se ženskom društvu u vip separeu splava.

Da je zaista uživala u komediji, moglo se videti i na njenom licu koje je celo vele krasio osmeh. Iako nije bila nasmejana po >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dolasku, čaša crvenog vina i sjajni skečevi, popravili su Marijanino raspoloženje narušeno nedavnim raskidom sa Ognjenom Milunovićem sa kojim je, u emotivnoj vezi, provela oko dve godine.

Ovo je bilo njeno prvo pojavljivanje u javnosti posle raskida, a komediju je odgledala do kraja, nakon čega je u ženskom društvu napustila splav. Marijana će na istom mestu dočekati i Novu godinu, uz muziku Slobe Bajića i Hua hua benda, a pridružiće joj se i Milan Gromilić, Filip Miletić, Andrej Maričić i mnogi drugi koji su u četrvtak uživali u predstavi poznatih komičara.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marijana, gde ti je kultura!

Izvor: Poznati.info, 29.Dec.2012, 16:01

Mićićka tokom nastupa kolega glumaca slala poruke..Prava dama, nema šta!..Glumica i TV voditeljka Marijana Mićić obrela se u četvrtak uveče na beogradskom splavu „Plej“, gde su komičari Srđan Jovanović, Ivan Tomić i Domagoj Pintarić izveli višečasovnu stendap komediju. I dok su...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.