Izvor: Blic, 31.Mar.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marijana i Ana ulovile Brodija

Holivudska zvezda Edrijen Brodi bio je prilično iznenađen kada je ispred svoje kamp-kućice na snimanju u „Avala filmu" video dve nasmejane devojke koje žele da mu daju majicu. Ana Mihajlovski i Marijana Mićić, voditeljke nove emisije „Emoušn" produkcije „Piratska TV", uspele su da pored obezbeđenja dospeju do Brodija i daju mu majicu, a usput su ga, onako zbunjenog, zamolile da ako može, majicu u njihovo ime pokloni Bredu Pitu.

P. Mihailović

„Piratska >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << TV" je novi projekat „Emoušna" u kojem nekoliko dobro poznatih voditelja ove kuće ima najneverovatnije zadatke, svrstane u nekoliko segmenata emisije - testiranje, prolazak nekog kursa, „upadanje", odnosno jurenje poznatih, „glupa pitanja"...

Akcija „prilaženje Edrijenu Brodiju" trajala je prilično dugo. Ekipa „Piratske TV" se dobro informisala o kretanju slavnog oskarovca i misija je mogla da počne. Tog petka Brodi je sa ostatkom ekipe filma „The Brothers Bloom" snimao probne scene u studiju „Avala filma" u Košutnjaku. Obezbeđenje je bilo prilično veliko - osim čuvara „Avala filma", američki glumac ima i svoje lično obezbeđenje koje ne dozvoljava nikome da mu se približi i strogo vodi računa da njegovo kretanje, dok je u Beogradu, bude tajna. Ana i Marijana su imale zadatak da preskoče celo obezbeđenje i da mu daju majicu. Kada su se pojavile ispred kamp-kućice u kojoj se odmarao između dve scene, Brodi je bio totalno zbunjen dvema slatkim devojkama sa belom majicom u rukama. Njegovo iznenađenje postalo je veće kada su ga zamolile da majicu, u njihovo ime, preda Bredu Pitu. Brodi je bio totalno zbunjen, a na pamet mu nije palo da sve, iz prikrajka, snimaju kamere „Piratske TV".

Direktor „Emoušna" Goran Stamenković kaže da ovom emisijom žele da vrate neki stari duh.

- To je jedna blesava i opuštena televizija, kakve više nema na našim kanalima. Probaćemo da vratimo duh kakav je bio kada smo počinjali i kada smo krenuli sa „Letećim startom" i „Zvezdom ulice", ali mnogo bolje produkcijsko upakovano jer je u međuvremenu „Emoušn" postala najveća produkcija u regionu - kaže za „Blic" Stamenković i dodaje da se emisija snima po celoj Srbiji, po potrebi i na drugim destinacijama - već su snimljene neke scene u Moskvi, dok je u planu i snimanje u Parizu.

Jurnjava za „Maidenima"

Sličnu akciju poput Ane i Marijane, imali su i Baja Namkose i Vlada Milošević koji su želeli da bez karte uđu na koncert „Iron Maidena", urade intervju sa pevačem benda i poklone mu majicu „Piratske TV". Obezbeđenje na Sajmu tog 14. marta bilo je neverovatno, uz domaće pripadnike MUP-a, Britanci su imali svoje obezbeđenje. Vlada i Baja imali su jako težak zadatak, a da li su uspeli, videćete u jednoj od prvih epizoda „Piratske TV".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.