Marija letuje sa svojom Hrvaticom!

Izvor: S media, 12.Avg.2010, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija letuje sa svojom Hrvaticom!

Ni kada je priča o njihovoj navodnoj vezi procurila u javnost, srpska evrovizijska pobednica Marija Šerifović i pobednica hrvatskog izbora za mis univerzuma 2000.

Renata Lončarević nisu prekinule svoje intenzivno druženje. Njih dve se ne skrivaju od medija, stavljajući svima do znanja da glasine ne utiču na njihovo prijateljstvo.

Budući da su završile sa svojim poslovnim obavezama, dve drugarice su se uputile na zajedničko letovanje, i to na, Mari očigledno omiljenom, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Hrvatskom primorju. Osim sunčanja i kupanja, kao i većina turista, nisu propustile ni da obiđu neke od atraktivnih žurki koje su organizovane na plažama. Tako su nedavno spažene na tehno haus partiju festivala „Enter“, koji je bio priređen na plaži u popularnom letovalištu Bačvice.

Iako je publika uživala obučena u kupaće kostime, Šerifovićeva se odlučila da ostane u farmerkama i košulji, dok je atraktivna Splićanka Renata nosila mini haljinicu. Ipak, iako se čini da ih tabloidne priče ne dotiču, potrudile su se da ih hrvatski paparaci ne fotografišu zajedno, pa su se slikale posebno, svaka sa svojim, javnosti nepoznatim, pratiocem.

Zajedno za Dan zaljubljenih

Priče koje već godinama prate Mariju Šerifović da je naklonom prijateljstvu“ sa Renatom, koja je isplivala u javnost kada su zajedno provele Dan zaljubljenih u Splitu, gde su čak i uslikane na koncertu Zdravka Čolića.

Svoje prijateljstvo su pretočile i u poslovnu saradnju, pa je Renata glavna zvezda u dva Marijina spota, za pesme „Jedan vidi sve“ i „Šta da zaboravim“. Izvor: Alo

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.