Maneken iz spota optužuje pevačicu: Skinula mi je gaće!

Izvor: Mondo, 13.Avg.2019, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maneken iz spota optužuje pevačicu: Skinula mi je gaće!

Maneken Džoš Klos, zvezda videa "Teenage dream" optužuje Keti Peri za nedolično ponašanje

Pre devet godina pevačica Kejti Peri objavila je hit pesmu "Teenage dream" u kojem je glavnu ulogu igrao maneken Džoš Klos.

On je sada na Instagramu objavio da je snimanje spota bilo san, ali da je Kejti Peri itekako iskoristila "položaj" i seksualno ga uznemiravala.

"Jednom prilikom sam doveo prijatelja da je upozna. Kada sam je video, zagrlili smo se i, ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je i dalje bila divna. Ali, u trenutku kada sam se okrenuo da joj predstavim prijatelja, svukla mi je trenerku i gaće i okrenula me kako bi njeni prijatelji mogli da vide moj penis. Da li možete da zamislite kako sam se osećao?! Razlog zašto ovo tek sad otkrivam je vreme u kojem muškarce na moći nazivamo perverznjacima. Niko ne govori da su i žene na položaju podjednako odvratne. Od tog spota sam zaradio 650 dolara, ali i bio 'savetovan' od strane njenih portparola da ne otkrivam ništa o njoj. Tako da, srećna godišnjica spota i jednom od najuvrnutijih, najgorih i najuvredljivijih poslova koje sam ikada radio", napisao je maneken na Instagramu.

Ubrzo po objavljivanju posta oglasio se Kejtin stilista Džoni, koji je sarađivao s pevačicom pre devet godina i napisao: "Ne, neću dozvoliti da tako pričaš o mojoj prijteljici. To je sr*nje, Kejti to ne bi uradila. Svi znamo koliko si bio opsednut njom tokom snimanja videa. Zamišljao si da budeš s njom. Nije u redu da ovo radiš ljudima koji inspirišu druge. Fokusiraj se na sebe i svoju porodicu. Moliću se za tebe".

Pogledajte Kejti i Džoša u spotu.



Izvor: YouTube/Katy Perry

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Pevačica ga je seksualno zlostavljala: "Skinula mi je pantalone pred svima" FOTO

Izvor: B92, 13.Avg.2019

Glumac i model Džoš Klos optužio je poznatu pevačicu Kejti Peri da ga je seksualno zlostavljala, kao i da mu je skinula pantalone, ali i donji veš pred grupom ljudi na jednoj zabavi...Džoš je optužbe na račun pevačice izneo 9 godina od kada se to dogodilo, i to u svojoj dužoj objavi na Instagramu...Naime,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.