Mama uhapšena, klinka izgubila MILIONE! (FOTO)

Izvor: Mondo, 15.Mar.2019, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mama uhapšena, klinka izgubila MILIONE! (FOTO)

Proslavljena glumica dala mito kako bi upisala ćerku na koledž - sada su ostale bez posla i ona i ćerka

Glumica Lori Lohlin, uhapšena je pre nekoliko dana u opsežnoj FBI istrazi u kojoj je otkriveno da je više od 40 poznatih ličnosti i milionera davalo mito kako bi upisali decu na prestižne koledže.

Lohlinova je dala pola miliona dolara da bi ćerku Oliviju Džejd Đanuli upisla na univerzitet u Kaliforniji, a onda "pala" istog dana kada i Felisiti Hofman. Obe >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << glumice su puštene uz kauciju od milion, odnosno 250.000 dolara.

"Daj pola miliona, ali meni se baš i ne ide na faks..."

Ubrzo nakon izbijanja skandala, Lohlin je dobila otkaz u TRI SERIJE u kojima igra, ili se pojavljuje, a onda je i "brucoškinja" Olivija, poznatija kao jutjuberka, dobila otkaz u kozmetičkoj kući čije je prozvode predstavljala na svom kanalu.

"Sada mrzi sopstvenu majku. Rekla je da joj je ona upropastila život", rekao je neimenovani izvor za RadarOnline i dodao da je Olivija želela da snimi video u kojem bi javnosti objasnila sve, ali joj je majka zabranila. "Za sve su joj krivi roditelji i trenutno ne priča s njima".

Olivija je za istu kozmetičku kuću kreirala i sopstvenu liniju šminke, koja je sada povučena iz prodaje. "Sa žaljenjem vas obaveštavamo da ćemo u svetlu optužbi prestati da proizvodimo i prodajemo Olivijinu liniju šminke", saopštila je kuća.

View this post on Instagram

on way @dolcegabbana

A post shared by OLIVIA JADE (@oliviajade) on May 17, 2018 at 5:46pm PDT

View this post on Instagram

Just landed back home & am still on ☁️9 from this past week w/ @marcbeauty celebrating the launch of the Shameless Youthful-Look Foundation SPF 25 #soshameless #ad (I promise this is the last post in this bathrobe)

A post shared by OLIVIA JADE (@oliviajade) on Feb 15, 2018 at 1:53pm PST

View this post on Instagram

hello

A post shared by OLIVIA JADE (@oliviajade) on Dec 7, 2017 at 8:53pm PST

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.