Mali, smiri strasti...

Izvor: Mondo, 17.Feb.2019, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali, smiri strasti...

Dok je pevač "zanesen" manekenkom, ona mu poručuje da ne brza toliko.

Dok deluje da je pevač Lijam Pejn (25) potpuno opčinjen novom devojkom, Naomi Kembel (48) se navodno oseća malo nesigurno u vezi sa njihovom romansom i upozorila ga je "da se ne vezuje previše".

Lijam i Naomi su navodno u vezi još od decembra prošle godine i dok je on prijateljima rekao da im je odnos "eksplozivan", izvori za "The Sun" tvrde da supermodel nije spremna da se veže.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Naomi je rekla Lijamu da uživa i da joj je zabavno, ali da je to sve na šta je trenutno spremna. Misli da se previše 'zakačio' i ne želi da ulazi u dublji odnos trenutno", tvrdi izvor za britanski tabloid i dodaje:

"Lijam je to prihvatio, ali je bio malo slomljen".

Takođe, pevaču navodno teško pada to što Naomi "ima kontrolu" nad njihovim odnosem, kao i da su mu svi prijatelji rekla da je ova veza "saobraćajna nesreća koja će se uskoro dogoditi".

Smuvala duplo mlađeg pevača? (FOTO)

Na stranu ove glasine, par je proveo Dan zaljubljenih zajedno u manekenkinom stanu, a fanovi i dalje čekaju da neko od njih zvanično potvrdi da se nešto dešava.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.