Mali p*nis mu uništava život: Požalio se stručnjaku, ali OVAJ VIKEND nosi njegovu tugu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2018, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali p*nis mu uništava život: Požalio se stručnjaku, ali OVAJ VIKEND nosi njegovu tugu

Zaista tužno

Očajan dečko je poslao pismo stručnjaku, jer ima dva seksualna problema koji mu nabijaju komplekse. Osim što ga je sramota svog malog penisa, brine ga još nešto jer nije siguran da li je normalno.

LEDE KRV U ŽILAMA: Ovo su UKLETA mesta u Srbiji - jedno od njih će vas ŠOKIRATI

- Ja sam totalni promašaj u krevetu i brinem se da će mi to uništiti šanse s devojkom koju sam nedavno upoznao. Imam 23 godine i slobodan sam. Imao sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << seks sa nekoliko devojaka, ali nikad nisam imao ozbiljnu vezu - rekao je on i dodao:

- Bojim se da je to zato što imam mali penis, ali i zato što ne mogu da izdržim celu noć. Kada prvi put završim, izgubim erekciju. Već mesec dana viđam se s divnom devojkom i ona je sada predložila da odemo negde zajedno za vikend. Brinem se jer znam da će se razočarati kada me vidi golog.

Stručnjak odgovara:

- Jednostavno prestani da brineš. Možeš biti izvrstan ljubavnik nezavisno od veličine svog penisa. Normalno je da muškarac izgubi erekciju nakon ejakulacije, jer svakome treba to razdoblje oporavka pre nego što ponovo bude u stanju da ima seks.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.