Izvor: Njuz.net, 17.Maj.2019, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali najavio da će tužiti plagijatora koji mu je pisao doktorat

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 17. maj 2019, (Njuz) – Ministar finansija Siniša Mali najavio je danas da će podneti tužbu protiv plagijatora koji mu je pisao doktorat, kao i da će tražiti novčanu nadoknadu zbog narušenog ugleda.
Mali je tom prilikom istakao da je šokiran činjenicom da su ljudi koji pišu drugima doktorske disertacije za novac spremni na ovakve podvale.
– Kada smo se dogovarali za pisanje doktorata obećano mi je da ću dobiti autentičan naučni rad. Ni na kraj pameti >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << mi nije bilo da bi neko kome plaćam da mi napiše doktorat mogao ovako da me obmane. Ovo je zaista sramota i šalje lošu poruku svim ljudima koji žele da kupe akademsko zvanje – izjavio je Mali.
– Šokiran sam činjenicom da je on tako bezočno prepisao tuđi rad, kao i da se nije potrudio da makar promeni font rada koji je prekopirao. Daću sve od sebe da plagijator koji je napisao moj doktorat snosi posledice i da više nikada nikome ne napiše disertaciju – napomenuo je ministar finansija.
Mali je dodao da će, ako mu ovaj doktorat bude osporen, dobro razmisliti kome će poveriti pisanje sledećeg doktorata.
Soko Sokolović

The post Mali najavio da će tužiti plagijatora koji mu je pisao doktorat appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.