Izvor: Blic, 08.Mar.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mala Lurd misli da je mama Madona

Mala Lurd misli da je mama Madona lezbijka

Madonina ćerka Lurd zbunjena je poljupcem koji je njena majka uputila Britni Spirs na prošlogodišnjoj dodeli MTV nagrada. Pop kraljica Madona objasnila je ćerkici poljubac sledećim rečima: 'Ja sam mama pop zvezda, a ona je beba pop zvezda, i ja je ljubim da bih joj prenela energiju.'

Karmen Elektra ispala balavica

Karmen Elektra je pre nedelju dana dobila višemilionski iznos da se na bečkom 'Opern >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << balu' pojavi u društvu austrijskog poslovnog čoveka Ričarda Lugnera, a od njega je pre toga tražila pisanu potvrdu kako od nje neće zahtevati seksualni odnos. Iako je Lugner poznat u javnosti kao čovek koji svake godine dovodi na bečki bal poznate osobe, Karmen Elektra uplašila se da iza poziva ne stoji i seksualna usluga.

Žiri na 'Dori': Nismo glasali za Seve!

Severina nije pobedila prema glasovima žirija. Mislim da takva pesma ne bi trebala ići na 'Eurosong'. Dali smo glasove Masimu. Znamo kako smo prošle godine prošli na 'Eurosongu' i ništa nismo naučili, kaže Silvije Glojnarić, član žirija na ovogodišnjoj 'Dori'. Drugi član, Željan Klašterka, misli kako u Hrvatskoj vlada, što se muzike tiče, dvostruki moral.

- Severinina 'Štikla' ima elemente folklora, ali stručno ne mislim da je pesma vredna. Ekscesna je - tvrdi muzički ekspert. Pobednička pesma tako nije imala potporu žirija niti publike, jer u telefonskom glasanju, za 1.000 glasova više, vodili su 'Kraljevi ulice'. 'Blic' vodi na 'Pležers' žurku

Kris Fortije i Dezin Masijelo, poznati svetski haus di-džejevi, nastupiće u petak, 10. marta, sa početkom u 23 časa, u SKC-u na 'Pležers' žurci. Najbrža dva čitaoca koji se danas od 12 do 12.05 časova jave na telefon 011-3334621 dobiće po dve karte za ovu žurku. Kris dolazi iz Amerike, a njegova muzika je mešavina savremenog dens, progresiv, haus i brejk zvuka. Dezin Masijelo je mladi di-džej koji pravi kvalitetan dens-elektro zvuk. Karte za ovu žurku možete kupiti na Bilet servisu, SKC-u, 'Platou' i 'Mamutu' po pretprodajnoj ceni od 700 dinara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.