Izvor: Njuz.net, 25.Nov.2015, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maju Gojković pri povratku u Srbiju zadržali u migrantskom centru radi registracije

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 25. novembar 2015, (Njuz) – Delegaciju Srbije koja se vraćala iz Irana zaustavila je patrola policije i, nakon letimičnog pregleda putnika, izdvojila predsednicu srpskog parlamenta Maju Gojković i odvela je do najbližeg migrantsko-prihvatnog centa radi registracije i prikupljanja podataka.
U policijskoj stanici kažu da su oni dužni da sprovedu takav postupak sa svakim ko se uklapa u profil migranta, što Maja Gojković u novom kostimu očigledno jeste.
Predsednica >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << parlamenta nije zamerila patroli na ovome, rekavši da su samo radili svoj posao.
- Uostalom, šta su oni krivi, to je samo potvrda moje apsolutne moći transformacije – izjavila je Gojkovićeva i dodala – bilo je samo malo neprijatno u redu dok su svi pričali kakve su ih muke naterale da krenu na takav put, ali i tu sam se snašla. Problemi prelaženja iz jedne stranke u drugu, razvijanje filigranskog osećaja kad tačno preleteti, strepnja da li ćeš ostati na vlasti, izazvali su suze čak i kod ljudi koji dolaze iz ratom zahvaćenih područja, te su me brže bolje pustili preko reda da što pre završim formalnosti i nastavim putovanje -navela je Gojković. 
- Sada ću se vratiti mojoj sadašnjoj ulozi u parlamentu, vreme je da odložim ovaj hidžab u orman za putovanja pored kimona, ponča i toge – zaključila je ona.

Marko Somborac

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.