Majstor kung fua i tajlandskog boksa OČI U OČI: Jedan se obrukao, možete li da pogodite KOJI? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2019, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majstor kung fua i tajlandskog boksa OČI U OČI: Jedan se obrukao, možete li da pogodite KOJI? (VIDEO)

Interesantno!

Jedan majstor kung fua za pritiskanje tačaka na telu, pokušao je da odmeri snage sa borcem tajlandskog boksa, uveren da može da pobedi pomoću tradicionalne tehnike, iako je njegov protivnik bio znatno krupniji i jači od njega.

Rezultat je, kako se očekuje, bio urnebesan. Kad je bokser uhvatio majstora u klinč, ovaj je počeo da udara tačke na njegovom bicepsu, pokušavajući da pogodi tačku koja ako se udari direktno može trenutno poraziti protivnika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Nije, međutim, mogao da se izvuče iz njegovog “zagrljaja”. Vidno frustriran pokušao je da obori protivnika na kolena, što je opasan potez protiv majstora tajlandskog boksa. Srećom, niko od njih nije povređen jer je u pitanju bila vežba, ali je zato snimak njihove “borbe” postao hit na internetu.

Kako je sve izgledalo,pogledajte u videu:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.