Majmun sa kalašem rasterao vojsku

Izvor: Vesti-online.com, 14.Avg.2014, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majmun sa "kalašem" rasterao vojsku

Rešili afrički vojnici da se majmunišu sa šimpanzom pa su životinji dali "kalašnjikov", samo što su zaboravili da je napunjen. Da bi se pohvalio kako je pametan majmun je pripucao, a vonici su se razbežali kada su videli da je vrag odneo šalu. Šimpanza je na kraju digla visoko iznad glave pušku u znak pobede. Sve u svemu, majmunska posla.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Mislili su da nema pojma: Evo šta se dogodi kad šimpanzi daju kalašnjikov u ruke!

Izvor: Svet, 14.Avg.2014

Afrički vojnici nisu ni slutili sa čime se igraju.. Oni su zavitlavali šimpanzu neko vreme, pa su odlučili i da joj daju kalašnjikov, da se “igra”. Međutim, majmun je to shvatio malo drugačije i odreagovao na način na koji niko nije ni mogao da pretpostavi.. Da bi se pohvalio kako je pametan,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.