Majkl: Ne nastupam sa Džekson 5

Izvor: Blic, 30.Okt.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majkl: Ne nastupam sa "Džekson 5"

Američka pop zvezda Majkl Džekson neće krenuti na turneju sa ponovo okupljenom grupom "Džekson 5", javio je BBC.

Majkl (5) je u saopštenju naveo da "ne planira da snima niti ide na turneje sa braćom i sestrama velike porodice Džekson.

Ova izjava došla je dan nakon što je njegov stariji brat Džermejn rekao da će Majkl učestvovati u projektu.

Glasine o ponovnom okupljanju porodične grupe kružile su u javnosti godinama, a Džermejn ih je dodatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << potkrepio izjavama koje je dao 2003, kao i prošle godine.

"Moja braća i sestre imaju moju punu ljubav i podršku i zajedno smo podelili mnogo toga, ali trenutno nemam planova da snimam muziku ili da idem na turneju sa njima", rekao je Majkl Džekson u saopštenju.

On je takođe najavio da radi na novom (samostalnom) projektu i da se unapred raduje predstojećim koncertima.

"Džekson 5" su poslednji put nastupili u originalnoj postavci 2001, radi proslave Majklovih 30 godina na muzičkoj sceni.

Grupa je zadnji put bila na turneji 1984, kada je Džekson već bio velika zvezda.

"Džekson 5" čine Tito, Marlon, Džeki, Džermejn, Majkl i Rendi, a slavu su stekli sedamdesetih godina hitova kao što su "I Want You Back", "ABC" i "Shake Your Body (Down To The Ground)".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.