Majka ju je rodila sa 18 godina: Umalo odbila ulogu jer joj je porodica izričito protiv abortusa

Izvor: Press, 15.Dec.2016, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka ju je rodila sa 18 godina: Umalo odbila ulogu jer joj je porodica izričito protiv abortusa

Poznata pevačica Nikol Šerzinger otkrila je da je njena porodica izričito protiv abortusa.
foto: superzena.b92.net
Nikol će igrati ulogu Peni u TV rimejku Prljavog plesa, a sada otkriva da je umalo odbila ovu ulogu jer nije želela da promoviše prekid trudnoće. 

Nikol kaže kako je njena porodica izričito protiv abortusa jer je nju njena majka rodila sa 18 godina. 

"Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sam dobila ulogu umalo je nisam prihvatila jer nisam želela da promovišem abortus, jer je moj lik prekinuo trudnoću“, kaže Nikol. 

"Moja mama je sa mnom zatrudnela kada je imala 17 godina i rodila me j s 18. Ona je tako odabrala. Njeni roditelji ne bi nikada dozvolili da šprekine trudnoću tako da i ja želim da ohrabrim sve žene da zadrže svoje bebe“, rekla je pevačica. 

Nikol je dodala kako je njena porodica bila protiv toga da prihvati ulogu sve dok njen deka, koji je inače propovednik, nije rekao da je ipak to nešto što je suđeno da Nikol odglumi.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.