Majka je ostala u ŠOKU kada je videla što njena ćerkica radi na grobu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2020, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka je ostala u ŠOKU kada je videla što njena ćerkica radi na grobu (VIDEO)

Kako ovo objasniti?

Kejona Voker je s ćerkicom Lajonom posetila grob svoje sestre. Dok su bile na groblju, majka je snimila ćerku kako razgovara s nekim, iako osim njih dve niko nije bio prisutan.

Ova mala devojčica gleda u prazan prostor iznad groba i izgleda kao da ostvaruje kontakt očima s nekom osobom. Maše i pozdravlja se.

Majka je tada pitala Lajonu kome maše, ali joj ona nije odgovorila. Devojčica se tada naginje i ljubi zrak, kao da je odrasla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osoba preko puta nje i uzvraća joj. Nakon toga nejasno izgovara nešto i vraća se kod majke.

Majka je postavila video svoje ćerke na Fejsbuk s natpisom: “Otišla sam da posetim sestrin grob. I ovo se dogodilo…”

Snimak je pogledalo nekoliko miliona ljudi, a mnogi korisnici su ostali zbunjeni onim što je devojčica radila.

"Svi pravi PAPUČARI, kao ja, znaju kako ŽENE BIJU": Veljko nikad otvorenije o Bogdani i tome zašto neće da se odseli od Cece (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.