Magično veče u Novom Sadu! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 31.Avg.2018, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magično veče u Novom Sadu! (FOTO, VIDEO)

Španski umetnik David Moreno nastupio na klaviru koji lebdi šest metara iznad zemlje, pogledajte!

Španski muzičar i performans umetnik David Moreno oduševio je Novosađane nastupom na klaviru koji lebdi šest metara iznad zemlje!

Ovaj spektakl održan je u četvrtak uveče ispred Beogradske kapije, podno Petrovaradinske tvrđave, kao svečano otvaranje Gradić festa, odnosno festivala uličnih svirača i umetnika.

Reporter MONDA javlja da je interesovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za ovaj koncert bilo ogromno, i da je nastup posebno oduševio najmlađe posetioce.

Kada je i Morenova saradnica izašla iz klavira, čuli su se glasići koji viču "bravo", ali i odrasli koji su, u šali, dobacivali "fotošop", aludirajući na to da je u pitanju prevara ili optička varka.

Koncert je trajao duže od 45 minuta, a publika je performans ispratila burnim ovacijama. Pogledajte!

Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.