Magična Sassy voda koja topi salo sa stomaka i skida 3 kilograma za 4 dana!

Izvor: Press, 28.Jun.2014, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magična "Sassy" voda koja topi salo sa stomaka i skida 3 kilograma za 4 dana!

Taj ukusni napitak, koji je dobio ime prema dami koja ga je i osmislila, osvežava i vitalizuje, a sadrži minimalni broj kalorija, te blagotvorno deluje na organizam. Na primer jedan od sastojaka je i đumbir koji smanjuje nadutost i umiruje probavni trakt.
 Koncept "Sassy vode" počiva na činjenici da je ljudskom telu potrebno minimalno osam čaša vode kako bi ono moglo normalno da funkcioniše. Naravno, ta količina je samo orijentaciona i početna tačka jer potrebe za tečnošću >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << variraju od osobe do osobe,  a zavise i od nivoa fizičkih aktivnosti.
Iz tog razloga, tokom četiri glavna dana, na početku "dijete za ravan stomak" preporučljivo je popiti celu receptom određenu porciju. Takođe, preporučljivo je konzumiranje uglavnom voća i povrća koji sadrže veliku količinu vode. Pravilna hidratacija tela, pomaže održavanju nivoa tečnosti u telu, ali i sprečava zatvor i nadutost creva.

PROČITAJTE JOŠ:
Neverovatno efikasan piling za telo iz 'domaće radinosti'!
ISKRENA ISPOVEST ZAVISNICE OD SLATKIŠA: Šećer je kao nikotin!
Ovi napici će vam pomoći u bržem mršavljenju!
   
Morate imati na umu da je sam proces spravljanja "Sassy vode", a potom i ispijanje iste, u stvari podsetnik da će se stvari uskoro promeniti na bolje, a onda se možete i fokusirati na dugo željeni cilj - ravan stomak jednom zauvek!
Sastojci: 8 čaša flaširane vode, 1 kafena kašičica izrendanog korena đumbira, 1 sveži krastavac srednje veličine, oljušten i narezan na tanke krugove, 1 limun srednje veličine, narezan na tanke krugove, 12 listića nane
 
Priprema: Sve sastojke promešajte u bokalu i ostavite ga u frižider da prenoći. Procedite ujutru, pa "napitak" popijte tokom dana u intervalima koji vama odgovaraju!

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.