Izvor: Blic, 14.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madoni konačno odobreno usvajanje dečaka iz Malavija

Nakon mnogobrojnih problema, Madona je, kako navodi magazin „In Touch", od vlasti Malavija konačno dobila saglasnost da može trajno da usvoji dvogodišnjeg Dejvida Bandu.

- Madona je van sebe od sreće zato što je proces usvajanja završen i što je Dejvid i zvanično njen sin. Iako je ona to dobro skrivala, mesecima se brinula da se nešto ne iskomplikuje sa usvajanjem - ispričao je prijatelj pevačice.

Da podsetimo, Ma-dona je malog Dejvida iz Malavija dovela >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u London pre godinu dana, a ubrzo su je optužili da je prekršila britanske imigracione zakone jer nije prijavila njegov dolazak. Nakon brojnih peripetija njoj je odobreno privremeno starateljstvo u trajanju od 18 meseci, a posle izveštaja Sajmona Čisejla, malavijskog ministra za socijalna pitanja, u kojem je on pohvalio atmosferu u kući Madone i njenog supruga Gaja Ričija, pop zvezda je dobila zeleno svetlo za trajno usvajanje, a ta odluka bi trebalo da bude saopštena u aprilu 2008. na saslušanju u Malaviju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.