Izvor: Blic, 26.Avg.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madona će večerati sa Putinom

Madona će večerati sa Putinom

Madonina ovogodišnja turneja je više nego uspešna. Održala je čak osam rasprodatih koncerata na 'Vembli areni'. Uskoro će održati veliki koncert u Moskvi. Posle koncerta otići će na večeru sa predsednikom Vladimirom Putinom. Naravno, pod uslovom da koncert prođe kako treba imajući u vidu neslaganje Madone i Crkve.

Keli Bruk ima najlepše telo ove dekade

Glumica Keli Bruk je proglašena za ženu sa najlepšim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << telom u poslednjih deset godina. Pre nje je Merlin Monro imala najlepše telo pedesetih, supermodel Tvigi Lavson šezdesetih, Fara Fosit sedamdesetih, Eli Mekferson osamdesetih, Kejt Mos devedesetih.

'Tehnolodži' žurka na Sajmu

U atrijumu Beogradskog sajma večeras nastupa 12 najpopularnjih domaćih di-džejeva (po izboru publike koja je glasala na sajtu www.tecnologydj.com) na velikoj 'Tehnolodži' žurci. Zvezda večeri je švedski di-džej Kris Lejk koji je trenutno megapopularan sa hitom 'Changes'. S obzirom na to da nam, po prognozama meteorologa, predstoji prijatno veče, organizatori očekuje više od 8.000 ljudi. Karte se i danas mogu nabaviti U Bilet servisu i IPS-u po ceni od 390 dinara. Džej Zi i Bijonse se venčavaju

Reperski par Džej Zi i Bijonse planira veoma skoro venčanje. Planiraju da potroše dosta novca za tu ceremoniju, priča se da su izdvojili čak tri miliona dolara. Svadba će se dogoditi na karipskom ostvu Antili.

if(!window.goAdverticum)document.write('');if(window.goAdverticum)goAdverticum.addZone(31711);

|

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.