Macu sam izbrisala iz života

Izvor: Blic, 19.Apr.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Macu sam izbrisala iz života

Tijana Stajšić, najlepša ukućanka „Velikog brata” koju smo tokom serijala upamtili po prisnom druženju sa kontroverznim voditeljem Draganom Marinkovićem Macom, deset dana po izlasku iz kuće otkriva sve o njihovom odnosu u spoljnom svetu, te kaže da sa Macom nije ni reč progovorila i da mu nikada neće oprostiti"

Tijana i Maca su se u kući malo intimnije družili, te su svi kraj malih ekrana u početku slutili da će se između njih izroditi prava ljubav" Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njih dvoje su na tu ljubav gledali iz različitih uglova - Tijana je smatrala da se tu odigrava nešto posebno, a Maci, koji je imao i devojku, sve je to bilo samo prijateljsko zezanje. Kada je izašla i videla šta se u stvari motalo po Macinoj glavi, Tijana je odlučila da ga precrta - za čitav život.

- Macu sam u kući doživljavala kao vrlo pozitivnu, duhovitu i zanimljivu osobu. Samim tim je bio vrlo simpatičan i poseban. Ne mogu reći da me je povredio, ali svakako sam razočarana i iznenađena time koliko neko može da ide daleko i da gazi druge ljude zarad neke lične promocije i ostvarenja svojih ciljeva. Ali neka mu je na čast jer takvim postupcima čovek više govori o sebi samom - priča Tijana za „Blic” i navodi da po izlasku iz kuće nije želela da razgovara sa Macom.

- Nisam razgovarala sa njim, nemam nameru da mu oprostim i mislim da nema potrebe da se družimo. Maca je pokazao ko je i šta je, a sa takvim ljudima ne želim nikakav kontakt, samo ih izbrišem gumicom - iskrena je Tijana koja se ne kaje.

- Razočarana jesam, ali se ne kajem jer se čovek uči na greškama - kaže misica koja se osim u Macu razočarala u još jednog ukućanina koga, takođe, ne želi više nikada da vidi u životu

- Nažalost, postoje dve osobe koje su precrtane kod mene za čitav život. Jedna je već navedena, a druga je najveća alapača i beskičmenjak Edin - kaže Tijana koja nije bila omiljeni sustanar, posebno kod ženskog dela kuće. Mnogi ukućani su za nju rekli da je folirant, glumica, lenština, makijavelista, te da bi trebalo da se stidi zbog Mace.

- Kako da me povredi nešto što nije tačno! Ne želim da se bilo kome pravdam, ali te etikete nisu realne - kaže kroz smeh Tijana koja je proglašena za najlepšu ukućanku.

- To mi prija, u ovom slučaju etiketa koju su mi zalepili je tačna. (smeh).

Kada sumira sve utiske, Tijana je ponosna na sebe.

- Zadovoljna sam učešćem. Vrlo svesno sam ušla u celu tu priču, mada nisam bila, kao i niko od nas, u potpunosti sigurna šta me sve čeka. Ali ponosna sam na sebe jer sam bila onakva kakva jesam - vedra, nasmejana, opuštena i mogu reći da sam se lepo igrala i uživala.

Druženje sa Gruom

Ukućani su danima pričali da je opčinila popularnog repera.

- Gru i ja se srećemo po raznim emisijama, gotovo svakodnevno. Mogu reći da je on jedna od retkih osoba o kojoj i nakon izlaska iz kuće imam isto mišljenje. Kao što smo se i u kući smejali i šalili na svoj račun, dok su drugi iz sebi znanih razloga pokušavali da nas isprovociraju i naprave od muve slona, tako je i sada. Gru je divan, normalan, oženjen čovek" - kaže Tijana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.