Mačka ugrizla ženu, a žena uzvratila ujed vlasniku mačke

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jun.2015, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mačka ugrizla ženu, a žena uzvratila ujed vlasniku mačke

Jednu 26-godišnju Njemicu spopao je takav bijes kada ju je ugrizla mačka, da je sav svoj jed iskalila na svom momku, vlasniku dotične mace, kog je toliko izujedala i izudarala da je morao da bude hospitalizovan.

Kako prenosi AFP, incident se dogodio u subotu ujutru, u zapadnonemačkom gradu Hagen.

 Mlada žena je uzaludno pokušavala da disciplinuje mačku koja ju je u jednom trenutku ujela. Uslijedila je žestoka svađa sa 39-godišnjim partnerom koji je zadobio >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << nekoliko udaraca i ujeda, navodi se u saopštenju njemačke policije.

Povređeni muškarac je pokušao da pozove policiju, ali mu je djevojka nekoliko puta istrgla telefon iz ruku. Na kraju je uspio da pobjegne i da pozove u pomoć.

Odveden je u bolnicu, dok je njegova partnerka, protiv koje je podignuta otužnica za nasilje u porodici, dobila 10-dnevnu zabranu prilaska stanu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.