Macina majka za Svet: Moja ćerka će završiti u porniću ili u kanalu!

Izvor: 011vodič.com, 22.Jul.2015, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Macina majka za Svet: Moja ćerka će završiti u porniću ili u kanalu!

Po izlasku iz “Parova”, Maca Diskrecija skinula je masku koju je četiri meseca stoički nosila. Pošto je tužna priča o bolesnoj majci završila posao, Senada Nurkić zaboravila je da uopšte ima mamu.
Maca je napokon pokazala kakva je zaista, dokazala je da je glumila četiri meseca i da je sve radila zarad prvog mesta, koje, na njenu nažalost, nije osvojila”, kaže njena majka Enesa, pa nastavlja:
“Bila je najvulgarnija, najprostija i najgora, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ali eto, opet joj se nije dalo da osvoji tu prvu nagradu. Kada malo bolje razmislim, onaj odozgo sve vidi. Ja ni ovako nemam ništa od njenih para. Ona se meni nije javila otkako je izašla, osim sa dve poruke. Jednom mi je poručila da je ne uznemiravam, a drugom da mi ni pfeninga neće dati. Ma ne treba mi njen novac, nikad mi ga nije ni davala, nego je svojim lažima napravila to da nema gde da se vrati. Moj pastorak, sin mog pokojnog muža, rekao mi je da će saznati ako se ona pojavi u Tuzli i da će odmah doći iz Avganistana da je ubije. Ona je izjavljivala da je moj pokojni muž hteo da je siluje i to pastorka mnogo boli. Maca nema gde da se vrati, nje nema u testamentu. On je rekao da će podneti tužbu za uvrede koje je nanela porodici, pa će sve pare koje je zaradila u rijalitiju izgubiti na sudu”.
Macina majka uopšte ne veruje ni u priče o muzičkoj karijeri, koja navodno stoji pred njenom ćerkom.
“Kakva pesma, kakvi bakrači! Pa ona nikada nije ni znala da peva. Eventualno može da radi u nekoj manjoj kafani, a na snimanje pesme bolje da zaboravi. Završiće ili u nekom porniću jer je to njen fah, ili u nekom kanalu. Ona sve pokazuje više nego glas. Totalno je netalentovana za muziku, ali mogla bi da igra negde, onako kao u onim njenim klipovima. Nju je izgleda ponela slava toliko da je zaboravila ko je, šta je i odakle je. Treba da je bude sramota!”
I to nije sve, već Enesa nastavlja:
“Rasipa te pare po Beogradu, a ja joj plaćam kredit za sise koji sam od moje penzije digla?! Mesečno dajem 250 maraka za ono što ona pokazuje svima. Sram treba da je bude! Sad se vadi da je nisam ja othranila! Nego ko je? Radila sam i dan i noć po kafanama da bih njoj i mojoj pokojnoj mami poslala koji dinar. Ona je stvarno najveća sramota Bosne i Hercegovine”.
Naročito je, kaže, povređena zbog toga što Maca priča da je njena majka alkoholičarka :
Ja jesam utehu tražila u alkoholu, ali nisam bila alkoholičarka. Sada ne smem ni da pijem zbog lekova. Ako ona mene naziva alkoholičarkom, šta ja da kažem za nju, kojoj je ona stvar u glavi i dan i noć?!”
Pa, ima raznih termina, ali nije na nama da ih pominjemo…


#svet
The post Macina majka za Svet: Moja ćerka će završiti u porniću ili u kanalu! appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.