Ma, nije ti ništa...

Izvor: Mondo, 15.Feb.2019, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ma, nije ti ništa...

Akteri brutalne tuče na Televiziji Happy saslušani u policiji, a evo kako je reagovala produkcija.

Denser Baki B3 i "redovni inventar" rijalitija, Ivan Marinković, potukli su se u utorak uveče i zbog toga su izvedeni iz Parova.

Ivanu su, navodno, u tuči polomljeni zubi i jedno rebro, zbog čega je morao da potraži lekarsku pomoć. Domaća štampa piše da su obojica saslušani u policiji zbog incidenta koji se odigrao na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Obojica su, ipak, vraćeni u rijaliti, a Ivan je, primetno šuškajući, pred kamerama rekao da mu je polomljeno sedmo rebro i da je sve prijavio policiji.

Produkcija je kratko saopštila da Ivan ipak ima lakše povrede, a zbog tuče su obojica direktno nominovani za večerašnje izbacivanje.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.