MUŠKARCIMA SU OVAKVE ŽENE NAJPRIVLAČNIJE! Da li ste jedna od njih?

Izvor: 011vodič.com, 04.Nov.2019, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUŠKARCIMA SU OVAKVE ŽENE NAJPRIVLAČNIJE! Da li ste jedna od njih?

Naime, istraživanje koje je sprovela stranica “Singles in America” među muškarcima samcima, otkrilo je koja je osobina kod žena najprivlačnija većini muškaraca, a zanimljivo je da se uopšte ne radi o izgledu.
Čak 87 odsto ispitanika reklo je da bi najradije izlazilo sa ženom koja je inteligentnija i obrazovanija od njih, kao i da im ne bi smetalo ni da zarađuje više.
10 RAZLOGA ZAŠTO CIKLUS KASNI, a sigurno nije trudnoća!
Ako ste iznenađeni, onda će >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << vas sigurno šokirati činjenica da je 44 odsto njih izjavilo da želi ambicioznu partnerku kojoj je karijera na prvom mestu, piše Index.hr. Dakle, ako želite da budete neodoljive frajerima, učite u školi i na faksu, budite ambiciozne u poslu i naučite da volite sebe, a muškarci će doći sami.
Možete da se odvažite i priđite im same, jer je čak 90 odsto ispitanika izjavilo da voli samouverene žene koje se ne boje da naprave prvi korak i pozovu muškarca na izlazak.

The post MUŠKARCIMA SU OVAKVE ŽENE NAJPRIVLAČNIJE! Da li ste jedna od njih? appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.