MUP predložio Jovanoviću da umesto huligana odsluži zatvorsku kaznu

Izvor: Njuz.net, 02.Maj.2013, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP predložio Jovanoviću da umesto huligana odsluži zatvorsku kaznu

Napomena: Ova vest je šaljive prirode

Jovanoviću će kao olakšavajuća okolnost biti uzeto to što do sada nikad nije tužio Dunjića


BEOGRAD, 2. maj 2013, (Njuz) – Predsedniku Liberalno-demokratske partije Čedomiru Jovanoviću iz vrha policije savetovano je da umesto Velibora Dunjića kojeg je planirao da tuži zbog napada, on odsluži zatvorsku kaznu u slučaju da presuda bude na štetu ovog navijača, saznaje Njuz.
Za Dunjića, koji je nedavno u Segedinu zajedno sa grupom huligana fizički napao Jovanovića, njegovu suprugu i prijatelja Srđana Ćešića, iz vrha policije kažu da je „nezgodne naravi i da kada god je to moguće ne treba ga nervirati“.
- Gospodin Dunjić je čovek koji lako plane. Jednom, kada smo pokušali da ga privedemo zbog učestvovanja u tuči u kojoj je nekom momku koji ne ume da se bije naneo ozbiljne telesne povrede, baš se naljutio. Trebalo mu je nekoliko dana da se smiri, a na našu veliku sreću na kraju je ipak prihvatio naše izvinjenje – rekao je za Njuz izvor iz vrha policije koji je insistirao na anonimnosti.
- Savetovali smo gospodinu Jovanovića da bi bilo dobro da ne tuži Dunjića, a ako baš bude insistirao da ide do kraja i sudija presudi u korist Jovanovića, najbolje bi bilo da on odsluži tu kaznu. Kao olakšavajuća okolnost Jovanoviću uzela bi se u obzir činjenica da on nikada do sad nije tužio Dunjića, pa samim tim nema potrebe da odleži i kazne za koje Dunjić do sada nije odgovarao – rekao je Njuzov izvor.
Kako nam je objasnio izvor iz vrha MUP-a, on je preneo Jovanoviću Dunjićevu poruku da je, ukoliko lider LDP-a umesto njega odsluži nekoliko godina robije, spreman da zauzvrat sve grafite „Čeda narkoman“ prepravi u „Čeda zavisnik“.
Miroslav Vujović

Nastavak na Njuz.net...






Povezane vesti

MUP ne istražuje ko je savetovao Čedi Jovanoviću da se nagodi sa Dunjićem

Izvor: Blic, 03.Maj.2013, 08:26

Srpska policija zasad ne vodi istragu povodom saznanja da su dvojica “emisara” iz vrha policije i bezbednosnih službi savetovali lidera LDP Čedomira Jovanovića da se nagodi sa Veliborom Dunjićem, vođom navijačke grupe “Belgrejd bojs””...U MUP Srbije navode da su za “slučaj” saznali...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.