MRZI VAS DA ODVAJATE BELANCE OD ŽUMANCETA? Evo jednostavnog TRIKA koji će vam POMOĆI u ovome! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2018, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MRZI VAS DA ODVAJATE BELANCE OD ŽUMANCETA? Evo jednostavnog TRIKA koji će vam POMOĆI u ovome! (VIDEO)

Da li ste znali?

Kad biramo koji ćemo kolač napraviti na brzaka, to obično odlučimo prema sastojcima koje imamo, ali i prema težini pripreme. Ako vidimo da žumanca moraju da se odvajaju od belanaca, često odustajemo. A za to postoji jedna caka koja problem rešava u sekundi.

DANAS IMA 58 GODINA! Iznenadićete se kada vidite kako DANAS izgleda Pipi Duga Čarapa! (FOTO)

Američki vojnici su kreirali algoritam za izračunavanje pravog vremena za ispijanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kafe!

Pored jajeta, i činije u koju ćete razlupati jaje, potrebna vam je samo - plastična flaša.

Razbijte jaje u činiju ili u tanjir. Plastičnom flašom odvojte žumance prislanjajući uz njega vrh flaše. Malo stisnite flašu i ona će usisati žumance. I to je sve.

IPAK POSTOJI!? Pogledajte najbolju fotografiju čudovišta iz Loh Nesa snimljenu do sada! (FOTO)

BEDAK! Bizarni razlozi zbog kojih su žene uništile VERIDBU! Muškarci hteli u zemlju da propadnu!

Ovako možete da odvojite onoliko žumanaca koliko vam je potrebno čak i ako nekoliko jaja razlupate zajedno. Treba samo da pazite da se žumance ne razlije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.