Izvor: Press, 29.Nov.2018, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MRAČNA STRANA ŽURKE! Povraćala po sobi, a onda UŽAS, ukućani shvatili da povraća KRV, nastala PANIKA - UZNEMIRUJUĆE

Nije joj bilo lako
Žurke u "Zadruzi" uvek su žestoke i prepune burnih emocija, što je i logično, s obzirom na količinu aklohola koja se tokom njih popije.
Na snimku možete videti i posledice prekomernog opijanja, a u ovom slučaju, "žrtva" je Dorotea Jovanović koja je, narodski rečeno, presisala. Ona je višak unetog alkohola vratila u wc šolju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kako to već biva.



Zatim je došlo i do incidenta u spavaćoj sobi kada je Dorotei Jovanović pozlilo zbog alkohola. Njoj je prvi priskočio u pomoć Toma Panić koji joj je pomogao da povrati. Dorotea je želela da izađe iz sobe, ali joj je Toma dopustio da povrati pored kreveta što je naljutilo zadrugare, a posebno Marka Miljkovića.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.