MOJ TATA JE KRIV ZA SMRT DŽEKA Devojka objavila snimak o potonuću Titanika i za to okrivila oca (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 21:51

"MOJ TATA JE KRIV ZA SMRT DŽEKA" Devojka objavila snimak o potonuću Titanika i za to okrivila oca (VIDEO)

"Svi kažu da je Džek mogao preživeti potonuće Titanika da se Rouz samo malo pomerila na tim vratima. Ali, ja ću vam reći ko je zaista kriv za Džekovu smrt."

Jedna korisnica TikToka ponudila je novu teoriju o tome ko je zapravo kriv za Džekovu smrt u popularnom filmu Titanik, a njeno objašnjenje je postalo viralno.

Brojni obožavatelji godinama tvrde da je Džek, kojeg glumi Leonardo Dikaprio, mogao preživeti da je Rouz (Kejt Vinslet) napravila mesta za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njega na vratima koja su plutala u hladnom okeanu.

Međutim, ova devojka sada tvrdi da je krivac neko drugi.

- Svi kažu da je Džek mogao preživeti potonuće Titanika da se Rouz samo malo pomerila na tim vratima. Ali, ja ću vam reći ko je zaista kriv za Džekovu smrt - kazala je devojka i zatim pokazuje fotografiju Fredericka Fleta, stražara koji je prvi primetio santu leda. Da je koristio durbin, video bi ju mnogo ranije.

- Ovo je muškarac koji je odgovoran za Džekovu smrt. On je taj koji uopšte nije uspeo videti santu leda - kazala je devojka dramatično, a potom dodala:

- Ali ko je zapravo taj čovek, verovatno se pitate? To je moj otac" - kazala je i prikazala fotografiju na kojoj se navodno nalazi njen tata, dok je u pozadini prikazana scena iz Titanika.

I needed to set the record straight and end the debate ##YouShouldKnow ##titanic ##fyp

♬ My Heart Will Go On (Titanic) - Maliheh Saeedi & Faraz Taali

Njen video je postao viralan i do sada ima preko 1.3 miliona pregleda.

- Nisam očekivao taj zaplet, "Ona zaista krivi svog oca", "Tvoj tata je upoznao mladog Lea???" - samo su neki od komentara ispod videa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.